Опис
Характеристика
Бактобліс (Bactoblis) мiстить в складi пробiотик Streptococcus salivarius BLIS K12, що пригнічує ріст збудників інфекцій в ротоглотці.
Корисний штамм Streptococcus salivarius BLIS K12 вiдновлює бактеріальний баланс ротової порожнини та верхніх дихальних шляхів за рахунок його швидкої колонізації, на 3-ю добу. Унікальна та рідкісна властивість штамму Streptococcus salivarius BLIS K12 одночасного вивільнення 2 бактеріоцинів (саліваріцін А2, саліваріцін В), якi належать до класу лантибіотиків–агентiв, що обмежують ріст численних видів патогенних бактерій, таких як: Streptococcus pyogenes, Haemophilus influenza, Streptococcus pneumoniae, Moraxella catarrhalis, Micrococcus luteus, Streptococcus anginosus, Eubacterium saburreum, Micromonas micros та iн. — є встановленою.
Рекомендації по вживанню
Бактобліс (Bactoblis) рекомендовано вживати як додаткове джерело пробіотику Streptococcus salivarius BLIS K12 з метою створення оптимальних умов для підтримки нормального мікробіоценозу мікрофлори, стІйкостІ організму (резистентності) до інфекцІй верхнІх дихальних шляхів в перІод сезонних захворювань, попередження бактерІальних та вірусних захворювань, пІсля курсу антибІотикотерапії з метою відновлення природньої мікрофлори слизової оболонки ротової порожнини та верхніх дихальних шляхів.
Спосіб вживання та рекомендована добова доза: дорослим та дітям від 3-х років рекомендовано розсмоктувати по 1 таблетці на добу у ротовій порожнині до повного розчинення, бажано у вечірній час перед сном, після чистки зубів. Для дітей, які не можуть розсмоктувати, слід подрібнити таблетку до порошкоподібної форми та нанести на ясна в тій же дозі, не запиваючи рідиною.
Після вживання не рекомендовано споживати їжу або воду протягом 30 хв.
Термін вживання: від 10 днів. Курс вживання більше 90 днів має бути узгоджений з лікарем.
Протипоказання
індивідуальна чутливість до компонентів. Перед вживанням рекомендована консультація лікаря. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Умови зберігання
в сухому прохолодному місці при температурі 2–8 °C. Транспортування можливе при температурі не вище 25 °C протягом не більше 48 год.